Detalii produs
  • Producator: SKF

Unitati cu rulmenti liniari

Complementar rulmentilor liniari SKF, o gama completa de unitati cu rulmenti liniari este disponibila. Acestea constau de obicei dintr-o carcasa foarte usoara de aluminiu care a fost optimizata sa ofere rigiditate si putere la dimensiunile date. Datorita greutatii lor reduse, fortele de inertie cauzate de acceleratie sunt minime.


Unitati cu rulmenti liniari, ISO seria 1
Unitatile cu rulmenti liniari ce incorporeaza rulmenti inchisi ISO din seria 1 sunt disponibile pentru aplicatii unde arborele este sustinut munai la capete si are diametrul de la 12 la 50 mm. Aceste unitati cu rulmenti ieftine sunt extrem de compacte si pot sustine sarcini de peste 25.000 N. Gama acestor rulmenti liniari consta din unitati simple LUHR/LUJR precum si unitati duble LTDR, unitati tandem LTBR si unitati cvadruple LQBR.

Unitati cu rulmenti liniari, ISO seria 3
In plus fata de designul de baya ce contine un singur rulment (LUC), tandem (LTC) si unitati cvadruple (LQC), sunt disponibile si unitati cu flansa din fonta (LVCR). Carcasele si unitatile cu flansa cu un singur rulment sunt disponibile pentru grosimi ale arborilor de la 8 la 80 mm iar carcasele tandem si cvadruple, pentru diametre ale arborelui de la 12 la 50 mm. Cu exceptia unitatilor cu flansa, toate carcasele pot fi comandate in design deschis sau inchis.


Numar bucati:

Producatori