Ghid de utilizare

 

Cum trimit o cerere de oferta pentru produse?

ALEGEREA PRODUSELOR

Pentru a putea alege produse, navigheaza cu meniul din partea stanga sau foloseste motorul de cautare, introducand cuvinte cheie. Pentru a adauga produsul in cos, apasa pe imaginea cosului din partea dreapta. Totodata poti selecta si cantitatea care va fi adaugata in cos.

COS PRODUSE

Cosul cu produse este creat in momentul in care adaugi primul produs. Din acest moment cosul este accesibil prin meniul din partea dreapta sau din partea de sus. De asemenea, continutul cosului este afisat de fiecare data cand adaugi un produs nou. In cadrul cosului de cumparaturi poti schimba cantitatile produselor solicitate sau poti sterge produsele. Daca ai efectuat una dintre operatiile mentionate mai sus, apasa butonul de reimprospatare cantitate, pentru a actualiza datele cosului.

CREARE CONT UTILIZATOR

Pentru a putea trimite o cerere de oferta si a primi o oferta de la Baza de Aprovizionare si Desfacere a Industriei - B.A.D.I., ai nevoie de un cont de utilizator. Acest cont poate fi creat inainte sau dupa ce ai adaugat produse in cos. In caz ca ai deja produse in cos, acestea nu se vor pierde in momentul introducerii datelor solicitate de crearea contului de utilizator. 

DATE DE TRIMITERE A OFERTEI

Te rugam sa completezi adresa de e-mail si telefoanele la care poti fi contactat pentru a-ti fi trimisa oferta. Datele se pot schimba in zona "Contul meu", iar date suplimentare pot fi adaugate in campurile specificate, atunci cand treci la pasul de trimitere a cererii de oferta.

FINALIZARE CERERE OFERTA

Pentru a putea procesa comanda ta, te rugam sa o verifici si apoi sa apesi butonul "Trimit cerere"

Producatori