Termeni si conditii

 

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Folosirea, incluzind vizitarea si trimiterea unei cereri de oferta pentru produsele de pe site-ul badi.ro, implica acceptarea tuturor termenilor si conditiilor specificate in continuare.

ACEST SITE ESTE DESTINAT CAUTARII DE PRODUSE, PLASARII ACESTORA INTR-UN COS DE PRODUSE SI TRIMITEREA COSULUI CATRE DEPARTAMENTUL DE OFERTARE AL B.A.D.I.. IN URMA TRIMITERII, VEI PUTEA PRIMI OFERTA DE PRET PRECUM SI TERMENELE DE LIVRARE PENTRU PRODUSELE SOLICITATE.

DATORITA ACESTEI METODE DE LUCRU, PRETURILE NU SUNT AFISATE SI ACHIZITIA NU POATE FI INCHEIATA DIRECT ON-LINE.

Mentionam ca NU expediem marfa catre persoane fizice prin servicii de curierat. Persoanele fizice sunt rugate sa ridice marfa din cadrul magazinelor noastre din Bucuresti, Brasov, Ploiesti si Drobeta Turnu Severin. Pentru locatia magazinelor te rugam sa verifici sectiunea Contact/ Magazine BADI. Pentru orice alte informatii, te rugam sa ne contactezi

OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa si despre firma pentru care doreste sa primeasca oferta de produse atunci cand aceste informatii i se cer pentru crearea unui cont pentru ofertare. In cazul in care suspectam ca aceste informatii nu sunt reale, ne rezervam dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le oferim. BADI isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari asupra continutului site-ului cat si acordului de utilizare fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

SECURITATE

Pe site-ul www.badi.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. BADI nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre BADI pentru imbunatatirea serviciilor proprii. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de cerere de oferta vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului ofertele, informari despre eventualele promotii, etc.
BADI asigura utilizatorii sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti.
Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

COPYRIGHT

Intregul continut al site-ului badi.ro, este proprietatea S.C. Baza de Aprovizionare si Desfacere a Industriei - BADI S.R.L. si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea, partial sau integral, in scopul de a reproduce, copia, vinde sau revinde fara acordul scris al BADI a oricaror elemente din site se pedepseste conform legilor in vigoare.

PRODUSE SI PRETURI

Specificatiile tehnice sau preturile produselor prezente pe acest site sunt informative si pot fi schimbate fara o instiintare prealabila, iar BADI nu isi asuma nici o responsabilitate asupra schimbarilor care ar putea surveni. 

BADI nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet.
Imaginile care sunt prezentate pe site sunt doar cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putind diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul, dimensiunile s.a.
BADI nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate.
Pentru evitarea oricaror neplaceri va rugam sa apelati la personalul nostru din magazine.
Fiecare cerere de oferta primita va fi verificata telefonic.
Daca sunt specificate, toate preturile afisate din acest site NU includ TVA. 

Conditiile de livrare si plata vor fi mentionate odata cu trimiterea ofertei.

Daca aveti intrebari, sugestii sau comentarii despre politica noastra de securitate si confidentialitate, va rugam sa ne contactati.

Producatori