Detalii produs
 • Producator: SKF

Actuatoare liniare SKF

Actuatoarele liniare SKF sunt disponibile intr-o mare varietate de tipuri; diferite modele si configuratii sunt disponibile pentru aplicatii specifice industriale si medicale, de la o capacitate de sarcina mare si viteze mari de operare pana la sisteme silentioase si proiectate estetic.

 • Seria CAHB - concepute sa functioneze la temperaturi de -40 la 85 °C, la un ciclu de 25%, SKF familia de actuatoare CAHB dispune de componente de metal robuste si carcase rezistente la coroziune. Disponibile în doua serii - CAHB-20/21, pentru aplicatii de sarcini medii si mari si CAHB-10, o solutie compacta pentru aplicatii de sarcini usoare - actuatoarele electromecanice SKF sunt, practic, fara intretinere, cu unitati auto-blocante IP 66. Optiuni suplimentare de design sunt disponibile.
 • CALA 36A - CALA 36 este un actuator compact de 12 sau 24V c.c., destinat uzului industrial. Axul motorului si unitatea de actionare sunt conectate printr-un ansamblu de angrenaj planetar. Acest lucru face ca designul compact sa fie adecvat pentru aplicatii unde spatiul este limitat.
 • Seria CAP - Baza seriei actuatoarelor CAP este seria existenta de actuatoare liniare CAR si gama modulara CAT cu un numar mare de posibilitati, cum ar fi motoare, accesorii pentru fata si spate, etc. Acuratetea de pozitionare si durata de viata este asigurata prin detectarea pozitiei direct pe piulita în miscare si prin mentinerea partilor în miscare la un nivel minim.
 • Seria CAR - Gama CAR de actuatoare de tip industrial ofera un standard unic de performanta, durabilitate si fiabilitate. Designul compact include piese de calitate superioara, cum ar fi suruburile cu bile SKF de înalta eficienta, un ansamblu de cutie de viteze robust si motoare c.c. si a.c. de înalta calitate. Toate acestea pentru a oferi cea mai buna performanta posibila, cu durata de viata de functionare extinsa. Cerintele pentru aplicatii individuale pot fi usor adaptate datorita conceptului de design modular.
 • CARE 33 - proiectarea eficienta ofera actuatoarelor CARE 33 o capacitate mare de sarcina dinamica, functionare silentioasa si consum redus de curent. Caracteristicile de siguranta proiectate il fac deosebit de potrivit pentru a rezolva un numar mare de nevoi de pozitionare in echipamente pentru aplicatii ergonomice si/ sau industriale. Acest design ofera o durata de functionare lunga si reduce la minimum nivelul de zgomot transmis.
 • Seria CAT - Conceptul de design modular CAT face usoara inter-schimbarea componentelor critice, cum ar fi motoare, angrenaje, suruburi, accesorii, etc. Actuatoarele personalizate sunt construite usor si ieftin din piese standard. Flexibilitatea gamei CAT o face protrivita pentru un numar infinit de aplicatii.
 • Seria Ecomag - Seria Ecomag este compacta si eficienta, fiind dotata cu functionare silentioasa, iar unitatea de control poate fi montat pe actuator.
 • Seria FD - Actuatoarele din seria FD sunt ieftine; avand senzori cu efect Hall pentru raspuns, întrerupatoare de limita incluse (pre-setate din fabrica); un inel in partea din spate ce poate fi rotit la 90° si certificare UL 1004.
 • Magdrive - Seria Magdrive este compacta, eficienta, fiind dotata cu functionare silentioasa, avand unitatea de control cu posibilitatea de montare pe actuator.
 • Seria Magforce - Linia Magforce este formata din actuatoare de ridicare ax melcat. Ele îndeplinesc cele mai înalte cerinte pentru aplicatii industriale si din alte domenii. Actuatoarele sunt disponibile în mai multe versiuni, cu diferite motoare. Magforce ofera miscari puternice, rapide si silentioase, cu ciclu mare de siguranta si de viata. Actuatoarele includ mai multe optiuni de interfata, cum ar fi codoare Hall, comutatoare de sfarsit de cursa, ax prelungit, etc.
 • Seria Matrix - Seria Matrix include actuatoare puternice a.c. si c.c. Acestea ruleaza foarte silentios, consuma putin spatiu si pot fi instalate în aproape orice unghi in pozitie verticala sau orizontala.
 • Seria Runner- Runner este un actuator foarte compact, de înalta performanta ce combina sarcina maxima cu viteza maxima. Sistemul include o singura unitate de control pentru pana la 3 actuatoare, precum si accesoriile aferente.
 • Seria SJ - Seria SJ dispune de un motor cu protectie termica, surub Acme, auto-blocare, limitatoare integrate, cutie de angrenaje din metal, potentiometru pentru raspuns si certificare UL 1004/UL 60601-1

Numar bucati:

Producatori